Serviciile integrate de CREDIT CONTROL/CREDIT MANAGEMENT se adreseaza societatilor comerciale cu un volum mare de facturare, care doresc sa externalizeze urmarirea incasarii contravalorii facturilor la scadenta.

Situatiile privind facturile emise se pot trimite catre agentia noastra, zilnic/saptamanal/lunar, urmand ca agentii nostri de colectare sa urmareasca si sa intreprinda actiuni specifice, in vederea incasarii la scadenta a facturilor.

Pentru astfel de servicii, practicam un onorariu fix lunar extrem de avantajos, al carui cuantum se negociaza de la caz la caz, functie de volumul facturat, insa acest onorariu va fi mult mai mic fata de costurile pe care clientul le-ar inregistra cu salarizarea unui angajat sau a mai multor angajati care sa aiba ca sarcina urmarirea incasarilor.

Despre Noi

SEBASTIAN RECUPERARI este o agentie profesionala de recuperari creante, oricare ar fi natura acestora, care si-a propus o altfel de abordare a activitatii de colectare/recuperare a debitelor, in sensul utilizarii tuturor mijloacelor legale in vigoare care tind la incasarea creantelor, dublate de o verificare reala, in teren, a societatilor debitoare.

Contacteaza-ne

SEBASTIAN RECUPERARI SRL, J40/1517/2015, CUI 34079816, Capital social 1.000 RON
© 2006 - 2017 Copyright SEBASTIAN RECUPERARI SRL - All Rights Reserved
Optimizare SEO & Web Design by Neo Agency