Colectare creante

Serviciile integrate de CREDIT CONTROL/CREDIT MANAGEMENT se adreseaza societatilor cu un volum mare de facturare sau creditare, care doresc sa externalizeze urmarirea incasarii contravalorii facturilor/creditului  la scadenta. Acest serviciu este accesat de entitati care activeaza in domeniile: bancar, retail, financiar, utilitati, ori administratia publica.

Detinem intreaga capacitate tehnica, operationala si umana pentru colectarea volumelor mari de creante, incepand de la un call center bine organizat si pana la agenti de teren proprii, ce segmenteaza targetul vizat si focuseaza in permanenta ariile teritoriale presetate de acest target, astfel incat sa implementam un sentiment de constientizare colectiva.

De asemenea, dispunem de sisteme informatice si aplicatii de ultima generatie, ce ne permit notificarea SMS si prin corespondenta a debitorilor, la volume zilnice impresionante. Integram sistemele noastre informatice cu sistemele clientilor, pentru un flux lejer al informatiilor intre parti.

Masuram constant rezultatele serviciilor noastre si punem la dispozitia clientilor rapoarte detaliate per debitor privind actiunile intreprinse, cat si analize globale privind portofoliul aflat in lucru.

Atitudinea, procedura de lucru si comunicarea cu debitorii este supervizata de avocati cu vasta experienta in protectia datelor cu caracter personal, cat si in domeniul recuperarilor de creante ori al finantarilor bancare sau nebancare.

Nu in ultimul rand, pretul acestui serviciu este foarte competitiv, motiv pentru care clientii nostri au devenit clienti traditionali.

Call Now Button