Achizitii Creante

Ce inseamna vanzarea unei creante? Reprezinta vanzarea dreptului sau a mai multor drepturi de a incasa o suma de bani rezultata din: raporturi comerciale intre profesionisti (firme), raporturi de asigurare civila, imprumuturi intre persoane fizice, hotarari judecatoresti.

Ce fel de creante cumparam?

– creante scadente sau nescadente

– creante de afaceri: orice factura (sau mai multe)  emisa in temeiul unui contract sau a altor documente justificative

– bilete la ordin sau file CEC refuzate la plata

– creante din asigurari: prejudiciul rezultat dintr-un eveniment asigurat

– creante detinute de  persoane fizice impotriva altor persoane fizice sau impotriva unor companii

– creante salariale constatate prin hotarari judecatoresti

Ce pret oferim pentru achizita unei creante?

Pretul pentru cumpararea unei creante variaza in functie de: transferul creantei are loc inainte sau dupa scadenta, cat timp a trecut de la scadenta, dimensiunea creantei, analiza debitorului, creanta este garantata sau nu. In orice caz, ofertele de achizitie se emit personalizat, numai dupa o pre-analiza a documentelor jusitifcative.

Facturi neincasate? Puteti sa obtineti rapid lichiditati pentru compania dumneavoastra prin modalitatile puse la dispozitie de catre SEBASTIAN RECUPERARI!

Compania noastra achizitioneaza orice drept de creanta, chiar si cele rezultate din dosare de dauna depuse la Fondul de Garantare al Asiguratilor ori alti asiguratori, contracte de imprumut garantate cu ipoteca legala, etc.

Pentru a obtine o oferta de pret pentru creanta dvs, este suficient sa ne transmiteti prin email toate documentele care atesta dreptul de creanta, urmand ca in maxim 24 de ore sa primiti oferta noastra!

Call Now Button