Despre Noi

SEBASTIAN RECUPERARI este o agentie profesionala de recuperari creante, oricare ar fi natura acestora,  ce si-a propus o altfel de abordare a activitatii de recuperare a debitelor, in sensul utilizarii tuturor mijloacelor legale in vigoare care tind la incasarea creantelor, dublate de un contact direct cu debitorii, prin agentii de teren proprii. Aceste metode ne-au impus pe piata de profil ca fiind o societate de recuperari veritabila si cu rezultate notabile.

Acestor calitati relevante, spunem noi, am adaugat pentru clientii nostri avantajul suportarii de catre compania noastra a tuturor costurilor aferente procedurilor de recuperare (taxe judiciare de timbru, onorarii avocati, onorarii executori judecatoresti, costuri de deplasare, etc), garantie a faptului ca suntem total implicati in cauzele incredintate spre solutionare. Partenerii nostri beneficiaza astfel, in mod gratuit, de un pachet complet de asistenta: servicii avocatiale de consultanta legala si reprezentare in instanta, acoperire nationala si UE, detectivi particulari, analisti financiari, executori judecatoresti. Practic, suntem complet gratuiti pana la momentul recuperari creantei, situatie in care veti plati un comision de succes normal, in acord cu piata in care activam.

Venim in sprijinul clientilor nostri si cu posibilitatea vanzarii catre firma noastra a creantelor pe care le detineti, procentele de achizitie variind de la 5 la 98%. Mai multe detalii despre aceste proceduri le regasiti in sectiunea CUMPARAM CREANTE.

DACA NOI NU PUTEM, NIMENI NU POATE! Este o concluzie verificata in peste 25 ani de experienta in domeniul recuperarilor de creante in Romania, experienta de care va invitam sa va folositi!

SEBASTIAN RECUPERARI ofera servicii diverse si profesionale, care acopera intreaga gama de necesitati ale companiilor.

Call Now Button