Din experientele Sebastian Recuperari, va recomandam

Ce este microcreditarea?

Nu există o definiție unică a microcreditului. Termenul „microcredit” este în general utilizat pentru a desemna împrumuturi mici acordate persoanelor fizice sau juridice excluse din sistemul financiar tradițional sau care nu au acces la bănci, cu scopul de a le ajuta să înființeze sau să dezvolte întreprinderi. Cu toate acestea, definiția microcreditului variază în mod

Recuperatori auto Bucuresti

1 VCI-3O6powAF631fxnCkdw
Dosarele preluate de la companiile de leasing sunt repartizate spre responsabilii de zone in 24 de ore de la primirea lor. In maxim 3 zile se vor contacta utilizatorii. Este prioritara si recomandata recuperarea bunurilor fara a se elimina posibilitatea ca utilizatorul sa achite integral debitele restante.

Recuperare debite Bucuresti

consultanta-persoane-juridice-01
Una dintre cele mai mari probleme ale agentilor economci este neincasarea la timp a facturilor de la beneficiari. Aceasta problema este rezolvata in mare masura de societatile mari fie prin crearea unor birouri speciale in propria organigrama fie de angajarea unor firme de recuperare debite specializate in domeniu.

Recuperare daune accidente auto

top-view-photo-young-male-consultant
Din pacate starea drumurilor din tara noastra, alaturi de imbatranirea flotei auto existente la nivel national si odata cu cresterea semnificativa a numarului de masini, a facut ca in ultima vreme Romania sa fie clasata in primele tari ca si numar de accidente auto grave.
TOP