Recuperari creante
Servicii Profesionale

RECUPERARI CREANTE

 

SEBASTIAN RECUPERARI suporta toate costurile implicate de procedurile de recuperare, chiar si in cazul in care este necesar un proces in fata instantelor de judecata sau a celor arbitrale (taxe judiciare de timbru, onorarii executori judecatoresti, deplasari, onorarii avocati, etc), practicand un comision de succes variabil si negociabil, ce va fi platit numai la momentul recuperarii efective. Nivelul comisioanelor de succes depinde de marimea si vechimea creantei, cat si de negocierile care au loc intre noi si dumneavoastra.

Raporturile dintre noi si clienti sunt guvernate de un contract de mandat pentru recuperarea creantelor, care poate fi cadru – pentru toate creantele de recuperat sau simplu – pentru fiecare caz in parte.

Activitatea de recuperare creante se desfasoara conform unor proceduri interne specifice, care implica cel putin notificari de stres, contact direct telefonic, vizita la sediul social sau faptic al debitorilor prin agenti de teren proprii, cat si proceduri judiciare in instantele de judecata sau arbitrale.

In etapa in care sunt declansate procedurile judiciare civile sau penale, utilizam serviciile avocatiale ale CABINETULUI DE AVOCATURA “IOAN STROEA”, detalii despre aceasta organizatie le regasiti pe www.consultantajuridica.ro

Pentru o oferta personalizata pentru activitatea de recuperare/colectare creante, va rugam sa ne contactati.

Recuperari Creante

Suportam toate costurile implicate de procedurile de recuperare

Recuperari Auto

Serviciile de recuperari auto sunt destinate in principal societatilor de leasing.

Achizitie Creante

Puteti transforma creanta dumneavoastra in lichiditati rapide, apeland la serviciile noastre

Despagubiri RCA

SEBASTIAN RECUPERARI te ajuta sa obtii despagubirile care ti se cuvin!

Aveti o creanta de recuperat?

Cu un simplu email sau apel telefonic ati rezolvat situatia!

TOP