Achizitii creante drepturi salariale

oct. 26, 2021 Blog

Cesiuni drepturi salariale

In luna septembrie 2021, SEBASTIAN RECUPERARI a achizitionat creante constand in drepturi salariale derivate din hotarari judecatoresti obtinute in urma unor procese avand ca obiect “litigii de munca – drepturi banesti”, debitorii cedati fiind Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Cedentii creantelor au castigat in instanta de judecata diferentele de drepturi salariale conform Legii nr. 71/2015 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice si O.U.G. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Ministerul Public

Avand in vedere prevederile art. 39 din O.U.G. 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal – bugetare, potrivit carora “Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din instituţiile şi autorităţile publice, devenite executorii în perioada 1 ianuarie 2019-31 decembrie 2021, se va realiza astfel: a)în primul an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 5% din valoarea titlului executoriu; b)în al doilea an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 10% din valoarea titlului executoriu; c)în al treilea an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 25% din valoarea titlului executoriu; d)în al patrulea an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 25% din valoarea titlului executoriu; e)în al cincilea an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 35% din valoarea titlului executoriu”, Cedentii creantelor au preferat sa vanda aceste creante catre SEBASTIAN RECUPERARI, lichidizand astfel rapid titlurile executorii detinute.

Puteti vinde acum catre SEBASTIAN RECUPERARI creanta dumneavoastra salariala!

Call Now Button