Achizitii creante drepturi salariale

oct. 26, 2021 Blog

Cesiuni drepturi salariale

In luna septembrie 2021, SEBASTIAN RECUPERARI a achizitionat creante constand in drepturi salariale derivate din hotarari judecatoresti obtinute in urma unor procese avand ca obiect “litigii de munca – drepturi banesti”, debitorii cedati fiind Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Cedentii creantelor au castigat in instanta de judecata diferentele de drepturi salariale conform Legii nr. 71/2015 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice si O.U.G. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Ministerul Public

Avand in vedere prevederile art. 39 din O.U.G. 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal – bugetare, potrivit carora “Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din instituţiile şi autorităţile publice, devenite executorii în perioada 1 ianuarie 2019-31 decembrie 2021, se va realiza astfel: a)în primul an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 5% din valoarea titlului executoriu; b)în al doilea an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 10% din valoarea titlului executoriu; c)în al treilea an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 25% din valoarea titlului executoriu; d)în al patrulea an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 25% din valoarea titlului executoriu; e)în al cincilea an de la data la care hotărârea judecătorească devine executorie se plăteşte 35% din valoarea titlului executoriu”, Cedentii creantelor au preferat sa vanda aceste creante catre SEBASTIAN RECUPERARI, lichidizand astfel rapid titlurile executorii detinute.

Puteti vinde acum catre SEBASTIAN RECUPERARI creanta dumneavoastra salariala!