Despagubiri daune accident

sept. 2, 2019 Blog
recuperari-creante

Fie ca sunteti simplu pieton sau un sofer cu multi kilometri experienta, oricand exista riscul de a fi victima a unui accident de circulatie. Persoanele vatamate au drepturi si obligatii si de aceea vor avea nevoie de o firma pentru despagubiri daune accident.

Despagubiri daune accident – cum puteti obtine daunele cuvenite in urma unui accident

In legatura cu drepturile unei persoane vatamate ca urmare a unui accident rutier, cel mai important drept este cel la despagubire pentru prejudiciul material si moral suferit ca urmare a accidentului. Toate aceste despagubiri consta in daune materiale ce include cheltuieli ale victimei cu spiralizarea, un tratament medical si cheltuielile care decurg ca urmare a unei infirmitati sau boli, rani si traumatisme rezultate ca urmare a accidentului. Victima este de asemenea indreptatita cu rambursarea tuturor costurilor de reparatie a masinii in care prejudiciatul se afla/

In plus, persoana vatamana are dreptul la despagubiri si pentru cheltuielile de judecata efectuate sau pentru cele aferente solutionarii alternative a litigiului.

Este important de mentionat faptul ca toate cheltuielile trebuie sa fie dovedite cu facturi si chitante pentru a fi acordate de instanta sau de un asigurator RCA. In cazul in care este adoptat acest mod de solutionare se pot complica mult lucrurile atunci cand este vorba despre recuperarea daunelor morale.

Daunele morale sunt despagubirile acordate pentru a compensa traune psihic, afective si fizice, generate de un acccident. In plus, aceste daune sutn cuantificate si analizand beneficiile nerealizate prin absenta de la locul de munca, aparitia unui handicap si problemele ce pot rezultate din toate acestea.

In acest scop veti avea nevoie de o firma care sa se ocupe de recuperare creante, cu o vasta experienta in domeniu. Compania noastra va asteapta cu servicii premium pentru recuperarea daunelor victimelor din accidentele rutiere. Fiecare membru al echipei noastre stie cum sa abordeze problema si cum sa gestioneze procesul cu asiguratorul RCA si cu persoana vinovata.

Call Now Button