Firma recuperari auto

sept. 2, 2019 Blog
car-finance3_2

Activitatile de recuperari auto se refera la serviciile special destinate societatilor de leasing insa si societatilor care nu au posibilitatea de a recupera masinile de la persoanele carora acestea le-au incredintat pentru utilizare. Noi suntem singurii recuperatori din tara care avem utilaje proprii pentru ridicare auto, importate din SUA si dotate cu toata logistica necesara, pentru a putea ridica orice masina intr-un minut, fara sa fie necesara cheia autovehiculului.

Firma recuperari auto – servicii oferite

Putem recupera direct masinile si vehiculele comerciale din orice gama de la clientii rau platnici ai societatilor de leasing.

Cautam si localizam masinile aflate in litigiu sau pentru care am fost angajati. Asiguram repozitionarea in circuitul comercial a masinilor la cererea clientului.

Asiguram asistenta juridica pentru activitatea de recuperare si reposedare.

Echipa noastra are toate resursele pentru a da in urmarile internationala toate masinile pentru care suntem angajati. Asiguram recuperarea masinilor care au fost vandute ilegal in vestul Europei sau in tari precum Ucraina si Republica Moldova.

Asiguram acoperire nationata si o logistica completa proprie, si in plus, va oferim aceste servicii la cele mai avantajoase preturi. Pentru mai multe detalii si informatii, ne puteti contacta pe mail sau la unul din numerele de telefon de pe site. Echipa noastra va fi mereu gata sa va ofere informatii cu privire la toate nelamuririle pe care le aveti.

Call Now Button