Firme de recuperare creante Bucuresti

sept. 2, 2019 Blog
consultanta-persoane-fizice-01consultanta-persoane-fizice-01

Cea mai buna solutie pentru a nu intra in contact cu o firma de recuperare creante este sa va platiti la timp datoriile. Multe companii nu sunt interesate de procese si vor incerca initial pe cale amiabila sa isi recupereze sumele lipsa. Raspunzand pozitiv la cereri veti reusi sa evitat contactul cu firmele de recuperare.

Firme de recuperare creante Bucuresti – ,cand intervine firma de recuperari

Cesiunile sunt deseori necesare atunci cand persoana rau platnica refuza sa isi plateasca datoriile, indiferent daca este vorba despre o persoana juridica sau fizica. De obicei in ordinele de plata sau in momentul ordinului de executare sunt vizate salariile sau conturile rau platnicilor. Cu toate acestea, pot fi alocate alte active sau tipuri de venit, cum ar fi asigurarea de viata si alte forme de asigurare, rambursarea impozitului pe venit, prestatiile de sanatate sau soldurile contului.

Daca aveti o datorie si sunteti contactat de firma de recuperare creante ar trebui sa respectati modul de rambursare indicat in solicitare. Este de asemenea important sa verificati daca aveti o astfel de datorie pentru ca se pot produce si erori, caz in care veti plati degeaba si va fi foarte greu ca ulterior sa va recuperati banii.

Daca nu sunteti titularul datoriei comunicati cu firma de recuperari pentru a stabili toate detaliile si eventual pentru a trimite dovezi in acest sens. Daca contestati cererea dupa ce primiti ordinul de executare, va trebui sa actionati imediat pentru ca dupa ce ati inceput sa platiti, orice informatie ulterioara este inutila.

Daca suma nu este cea corecta nu platiti nici macar prima transa pentru ca acest lucru ar insemna ca ati acceptat datoria. Nu semnati nimic si nu recunoasteti revendicarile, solutionand problema prin colaborare cu firma de recuperari.  Recuperatorul nu are de unde sa stie daca datoria este sau nu reala si se bazeaza pe ordinul judecatoresc si pe documentele furnizate de client. Chiar daca nu sunt corecte aceste documente pot fi foarte realist prezentate, iar firma de recuperari nu are cum sa dovedeasca faptul ca un contract sau o factura sunt fictive, decat daca persoana acuzata anunta acest lucru si sunt implicate verificari suplimentare.

 

Call Now Button