Recuperare daune accidente auto

sept. 2, 2019 Blog
top-view-photo-young-male-consultant

Din pacate starea drumurilor din tara noastra, alaturi de imbatranirea flotei auto existente la nivel national si odata cu cresterea semnificativa a numarului de masini, a facut ca in ultima vreme Romania sa fie clasata in primele tari ca si numar de accidente auto grave.

Recuperare daune accidente auto – avantajul de a colabora cu specialisti

Pentru a veni in intampinarea unei astfel de realitati si pentru a raspunde la solicitarile tot mai numeroase primite de la persoanele fizice care sunt victime in accidente auto, sau de la familiile acestora, pentru reprezentarea si asistarea juridica in dosare cu obiect principal obtinerea daunelor materiale si morale datorate de asiguratori in urma accidentelor rutiere cu pagube materiale si vatamari corporale, asiguram servicii de recuperare daune pentru accidente auto si ne implicam in solutionarea problemelor cu ajutorul avocatilor specializati in aceasta directie.

Indiferent daca aveti sau nu documente in ceea ce priveste accidentul respectiv eliberate de politie sau de institutii medicale competente situatia de fapt si culpa vinovatului pot fi dovedite in final pentru ca victima beneficiaza de sprijinul unei intregi echipe atat profesional cat si logistic pentru a recupera daunele de la compania de asigurari la care vinovatul are o polita. Chiar si atunci cand masina si persoana care au provocat accidentul nu au asigurare, sau persoana vinovata si masina in cauza nu pot fi identificate, caz in care exista riscul ca victima sa nu fie despagubita in cele din urma, raspunderea pentru achitarea daunelor intra in sarcina Biroului Asigurarilor Auto din Romania.

Este foarte important sa tineti minte faptul ca in cele mai multe cazuri asiguratorul RCA al persoanei vinovate de producerea unui eveniment are obligatia de a despagubi victima in situatia in care aceasta este in viata sau rudele si persoanele apropiate daca victima a decedat.

Procedura de recuperare a daunelor este complicata si de aceea va venim in ajutor cu servicii premium in acest sens, pentru ca datoria sa fie recuperata eficient.

Call Now Button