Recuperatori auto Bucuresti

sept. 2, 2019 Blog
1 VCI-3O6powAF631fxnCkdw

Dosarele preluate de la companiile de leasing sunt repartizate spre responsabilii de zone in 24 de ore de la primirea lor. In maxim 3 zile se vor contacta utilizatorii. Este prioritara si recomandata recuperarea bunurilor fara a se elimina posibilitatea ca utilizatorul sa achite integral debitele restante.

Recuperatori auto Bucuresti – detalii despre modul de recuperare a masinilor

De la data preluarii dosarelor se demareaza urmatoarele actiuni pentru a identifica si recupera bunurile si debitele restante. Verificarea companiilor debitoare sunt verificate prin Monitorul oficial sau prin alte surse pentru a ne documenta legat de situatia lor cum ar fi insolventa, radiere, faliment, dizolvare. Stabilirea administratorilor de drept sau a administratorului judiciar.

Identificarea adreselor exacte ale debitorilor, datele de contact si numerele de telefon sau adresele de corespondenta raman in sarcina noastra.

Tot echipa noastra va face si investigatii si verificari pe teren la adresele utilizatorilor si la adresele de corespondenta pentru a identifica bunurile. Se stabileste o intalnire cu utilizatorul in scopul de a demara negocierea predarii bunului pe cale amiabila sau pentru a achita debitul restant.

In cazul situatiilor in care debitorul identificat comunica faptul ca nu poate sau refusa sa echite debitul, nu vrea sa predea bunurle si bunurile sunt identificate dat nu se afla pe domeniul public, se va trece la procedura de executare silita toate acestea cu acordul companiei de leasing.

Dosarele cu debitori radiati sau dizolvati au alta abordare. Companiile de leasing sunt notificate pentru a fi detectate anumite elemente ce pot fi urmarite pentru recuperare. Se poate cere si aprobarea companiei de leasing pentru a declasa actiunile in justitie contra administratorului firmei si in caz contrar se vor retrage dosarele. Daca bunurile sunt pe domeniul public si nu pot fi predate amiabil din diferite motive sau a fost refuzata predarea lor amiabil se vor face urmatoarele:

  • Se fac fotografii in detaliu sau in ansamblu;
  • Se trece la sigilarea vehiculului utilizand sigiliu si sfoara sau stickere;
  • Se informeaza de indata conducerea prin seful ierarhic;
  • Se contracta o companie de tractare auto cu ajutorul careia masina este ridicata de pe strada;
  • Se anunta organele de politie, telefonic, prin numarul unic de urgenta 112 cu privire la ridicarea bunurilor urmand ca ulterior sa fie inaintata o adresa oficiala din partea firmei;
  • Dupa ce se ridica bunul se anunta compania.
  • Daca bunurile sunt predate pe cale amiabila vom face inventarierea si vom trece toate detaliile in procesul verbal.
Call Now Button